Tervetuloa Svenska Gårdenille - taloon keskellä kaupunkia!

 

Varaukset:

Yhdistys ja Kiinteistö Osakeyhtiö Svenska Gården on konkurssissa, joka tarkoittaa että Svenska Gårdenia hoitaa tällä hetkellä konkurssipesä ja toiminta jatkuu normaalisti varauksien kannalta ja uusia varauksia otetaan vastaan normaalisti. Tavoitatte meidät soittamalla numeroon 0440245871 (Irina) tai 0407577327 (Marja-Leena), palvelemme sekä suomeksi että ruotsiksi.  

Tavoitatte meidät myös sähköpostitse kansli@svenskagarden.fi mutta sähköposteja ei tarkisteta päivittäin, joten vastaus kyselyyn sähköpostitse ei tule yhtä nopeasti kuin yhteydenottoon puhelimitse.

TERVETULOA SVENSKA GÅRDENILLE!

 

Svenska Gårdenin uudistetut tilat ovat sekä valoisat että kauniit. Rakennuksen keskeinen sijainti Pietarsaaressa sekä rakennuksen saavutettavuus ovat suuria etujamme. Peruskorjauksen jälkeen modernissa keittiössämme on mahdollista toteuttaa kaikki asiakkaan toivomukset.

Svenska Gårdenia vuokrataan mm. yksityisiin tilaisuuksiin ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi syntymäpäiviä, häätilaisuuksia, muistotilaisuuksia ja yhtiökokouksia varten.

Tiloistamme löytyy myös mm. wifi ja juhlasalissa on videotykki/-projektori, äänentoisto sekä induktiosilmukka kuulolaitteita varten.
 

AJANKOHTAISTA

 

 

                                                                                                                            Foto: Linnea Fagerlund

 

 

 

Ei tulevia tapahtumia