Svenska Gårdenista

 

Tervetuloa Svenska Gårdenille juhlimaan, tanssimaan, laulamaan ja voimistelemaan, niin kuin aikoinaan moni pietarsaarelainen on tehnyt!

Svenska Gårdenin uudistetut tilat ovat sekä valoisat että kauniit. Rakennuksen keskeinen sijainti Pietarsaaressa sekä rakennuksen saavutettavuus ovat suuria etujamme. Peruskorjauksen jälkeen modernissa keittiössämme on mahdollista toteuttaa kaikki asiakkaan toivomukset.

Svenska Gårdenia vuokrataan mm. yksityisiin tilaisuuksiin ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi syntymäpäiviä, häätilaisuuksia, muistotilaisuuksia ja yhtiökokouksia varten.

Yhdistys Svenska Gården on perustettu 1952 ja se toimii katto-organisaationa monelle pietarsaarelaiselle yhdistykselle.

Svenska Gården on ahkerassa käytössä ja meillä järjestetään mm. Arbiksen kursseja, voimistelua, laulua, eläkeläistoimintaa, pidroa, boulea, iltapäivätansseja jne. Jäsenyhdistyksemme tapaavat säännöllisesti Svenska gårdenilla.

 

Pystyäksemme vastaamaan modernin ja saavutettavan yhdistystalon vaatimuksiin Svenska gården on peruskorjattu sekä saanut lisärakennuksen.

Peruskorjaus alkoi syyskuussa 2016 ja Uusi Svenska gården vihittiin käyttöön Avoimilla ovilla syyskuussa 2017. 

Svenska Gårdenin kantava toiminta-ajatus on pystyä tarjoamaan kokoontumispaikka rajat ylittäviin kulttuurien ja kielien tapaamisiin. Svenska Gården haluaa olla paikka elämän tärkeille juhlille ja hetkille. Nuorille ja vanhoille. Sisällyttävä ja moderni kodikas kohtaamispaikka.

 

Tervetuloa Svenska Gårdenille - taloon keskellä kaupunkia!