Valokuvanäyttely: Black Kaffinobox XVI & Black Box

21 Heinäkuu 2019 kl. 12.00–28 Heinäkuu 2019, 17.00

Black Kaffinobox XVI, Svenska Gården 21. - 28.7 päivittäin klo 12 - 17.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Näyttely koostuu valokuvista, joita kävijät ottivat interaktiivisella neulanreikäkamera tapahtumalla, joka järjestettiin Svenska Gårdenilla 26 - 27.7.2018. Näyttelykuvat ovat toteutettu Kaffino - laatikoista tehdyillä yksinkertaisilla neulanreikäkameroilla. Alkuperäiset negatiivit ovat skannattu, invertoitu, tulostettu ”valokaappi - filmille” sekä kehystetty LED-valolla varustettuihin Kaffino - laatikoihin. Black Kaffinobox XVI - näyttelyssä esitetään 57 valokuvaa. Kyseessä on kollektiivinen näyttely Pietarsaaren keskustasta ja sen lähialueesta monesta eri näkökulmasta nähtynä. Suurkiitos kaikille, jotka osallistuivat valokuvatapahtumaan Pietarsaaressa vuonna 2018, ilman teitä tämä näyttely ei olisi toteutunut!

 

Astu sisään kameraan! Camera Obscura om avoinna Svenska Gårdenilla sunnuntaista 21.7 sunnuntaihin 28.7 päivittäin klo 12–17.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Jaakon päivien aikana katsojilla on myös mahdollisuus tutustua siihen miten Camera obscura ilmiö syntyy, kun Svenska Gårdenin Musiikkihuone muuntautuu Camera obscuraksi.

Camera obscura (latinaa) tarkoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi käännettynä: pimeä huone. Kun valoa virtaa sisään pienen reiän kautta pimennettyyn huoneeseen, muodostuu huoneen vastakkaiselle seinälle ylösalaisinkäännetty kuva  huoneen ulkopuolella olevasta maailmasta.

Astu sisään kameraan ja koe ympärilläsi oleva ympäristö uudella tavalla!

 

 

För ytterligare information / Lisätietoja:

Hans G. Hästbacka

Tel. 0400 381 513

E-mail: hansghastbacka@hotmail.com